De Carrousel der Betovering

Hoewel het jeugdtheaterfestival De Betovering dit jaar niet door kan gaan vanwege de Corona crisis, gaan onze workshops die we oorspronkelijk hadden gepland in dit kader wel gewoon door. We zien jullie graag op 19 en 20 oktober 2020 in het Koorenhuis te Den Haag!


Ontdek de magie van muziek

Van 16 tot en met 24 oktober 2020 vindt in Den Haag het jeugdtheaterfestival De Betovering plaats. Tijdens het festival kun je op maandag 19 en dinsdag 20 oktober in Het Koorenhuis in Den Haag de hele dag terecht om te ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken en te zingen, dansen en acteren!


Voor iedere workshop is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveer daarom snel een plek, zodat je zeker weet dat jij tijdens De Betovering de magie van muziek kunt ontdekken!

Er zijn workshops voor kinderen in de leeftijd van vier tot zeven jaar oud en er zijn aparte workshops voor kinderen van acht tot twaalf jaar oud. Het maakt niet uit hoe oud je bent, jij kunt tijdens De Betovering ontdekken hoe je sprookjesachtig zingt, hoe je een verhaal met spannende moves vertelt en nog veel meer!De Betovering